Przysmak Szwajcarski

Skład:

300g wędliny (może to być szynkowa, mortadela, konserwowa itp.)

800ml bulionu drobiowo – warzywnego

kawałek ugotowanej marchewki z bulionu

2 jajka

3 plasterki żółtego sera

kilkanaście cebulek marynowanych

kilka oliwek zielonych

kilka oliwek czarnych

pół świeżej lub marynowanej papryki

3 małe konserwowe ogórki

1 opakowanie żelatyny na 1 litr

sok z cytryny

świeżo zmielony pieprz

1 mały ząbek czosnku

½ łyżeczki posiekanego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close