Kopiec kreta z kremem truskawkowym

28.05.2017

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pyszne mocno czekoladowe ciasto z bananami i delikatnym kremem truskawkowym na serku ricotta i słodkiej śmietance.

Składniki:

tortownica 28 cm
Biszkopt:
6 jajek
1/2 szklanki cukru
5 łyżek ciemnego kakao
5 łyżek oleju rzepakowego
1 szklanka mąki pszennej
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Krem truskawkowy:
500 ml

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close