Pudding chia z sorbetem porzeczkowym

30.05.2017

Na obecne upały, na ochłodę – wegański deser z nasion chia, mleka migdałowego i orzeźwiającej porzeczki

Składniki (1 porcja):

3 łyżki nasion chia
3/4 szklanki mleka migdałowego
1 garść mrożonych czarnych porzeczek (albo gotowej mieszanki-owoce leśne)
1 banan
1 łyżka miodu wielokwiatowego (opcjonalnie)

Przygotowanie:
Nasiona zalewamy mlekiem, wstawiamy do lodówki (na noc).
Miksujemy za pomocą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close