Trifle z truskawkami i sosem Custard

06.06.2017

Sos Custard:
4 żółtka,1/3 szklanki cukru,200 ml kremówki,250 ml mleka,1 laska wanilii,3 łyżki mąki ziemniaczanej.Warstwa biszkoptowa:300 g kakaowego ciasta biszkoptowego (gotowego lub upieczonego samodzielnie),kilka łyżek ponczu (przygotowanego z herbaty i kilku kropel aromatu pomarańczowego).Warstwa truskawkowa:400 g truskawek,1 galaretka szybko

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close