Pyszne jaglane pulpety w sosie pomidorowym zapiekane z mozzarellą. Lekkie i proste danie na każdą kieszeń.

08.06.2017

Dziś coś bardzo prostego, lekkiego, taniego i naprawdę smacznego. Gwarantuję, że zasmakuje nawet umiarkowanym wielbicielom kaszy jaglanej. Osoby niejedzące nabiału mogą ominąć pozzarellę – też bedzie smacznie, a parmezan zastapić płatkami drożdżowymi. Weganie dodatkowo zamiast jajka niech wsypią łyżkę zmielonego siemienia. Pulpetów można też nie zapiekać, a jedynie lepiej obsmażyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close