Ciasteczka z czerwonej soczewicy z melasą karobową

09.06.2017

Tym razem ciasteczka z karobem, który w końcu zdecydowałam się kupić, i…stąd powstał pomysł na sprawdzenie go w domowych słodkościach

Składniki:

ok.100 g suchej czerwonej soczewicy
2 łyżki ciemnego kakao
3 łyżki oleju kokosowego
1 łyżka melasy karobowej

Przygotowanie:
Soczewicę gotujemy do miękkości ( w proporcji z wodą 2:1, przez ok.15 minut. Może się nawet

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close