Pieczona łopatka

12.06.2017

Pyszna pieczona łopatka wieprzowa z chrupiącą, wypieczoną skórką i soczystym środkiem. Jej przygotowanie jest nieco czasochłonna ale za to bajecznie proste. Obiadowy „samograj” wystarczy zamarynować i upiec.

Składniki:łopatka wieprzowa ok 1kgłyżka majonezu łyżka ketchupu pikantnegołyżka majerankułyżka soli5-6 liści laurowych6 kulek ziela angielskiego6-8 kulek czarnego pieprzułyżka miodu
Sposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close