Kalafior w mięsnej skorupce z kukurydzą i groszkiem Bonduelle

22.06.2017

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Uwielbiam gotowanego kalafiora z dodatkiem kukurydzy , podanego do mięs a najbardziej do soczystych , dobrze wyrobionych kotletów mielonych.
Na letni obiad postanowiłam połączyć moje ulubione składniki w jedną całość i podać z młodymi ziemniakami w koprze.
Wyszło przepysznie…

Delikatny gotowany kalafior , mieszanka kukurydzy z groszkiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close