Okroszka, chłodnik rosyjski

26.06.2017

Składniki:1/3 szklanki śmietany 18% lub jak wolicie jogurt naturalny3 1/2 łyżki octu8 szklanek wody2 1/2 łyżeczki soli3 łyżki posiekanego koperku1/2 szklanki posiekanego szczypiorku 200 g szynki wędzonej3 średnie ziemniaki3 jajka ugotowane na twardo3 zielone ogórkiZiemniaki wyszoruj i przełóż do garnka. Ugotuj wraz z 1 łyżka octu. Odcedź, obierz ze

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close