Sałatka z grillowaną nektarynką i serem korycińskim

01.07.2017

Składniki:2 nektarynki ok. 200 g mix sałat1/2 szklanki migdałów50 g sera korycińskiegooliwa z oliwekDressing:
2 łyżeczki miodu2 łyżeczki octu winnegosól i pieprz1/2 szklanki oliwy z oliwek2 łyżeczki musztardy dijonWszystkie składniki na dressing przełóż do słoiczka i dokładnie wymieszaj.
Migdały posiekaj i upraż na suchej patelni. Przełóż do miseczki.Nektarynki przekrój

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close