Harcha, chlebek marokański

11.07.2017

Składniki:250 g semoliny2 łyżeczki suchych drożdży1 łyżka cukru1 łyżeczka soli150 ml ciepłego mleka1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia80 ml oliwy z oliwekW miseczce połącz ze sobą mleko,drożdże i cukier. Przykryj ściereczką i odstaw na ok. 5 minut.
Następnie do drożdży dodaj semolinę,oliwę,sól i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszaj.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close