Truskawkowy pudding ryżowy z kiełkującym lnem (wegański).

11.07.2017

WEGAŃSKI TRUSKAWKOWY RYŻ NA MLEKU/przepis własny/
Składniki:
5 łyżek ryżu arborio (dobrze sprawdzi się też jaśminowy)250 ml mleka sezamowego100 ml mleka kokosowego biołyżka masła kokosowego kopiasta łyżeczka mąki kokosowej bioszczypta soli2 łyżki syropu klonowegołyżka kiełkującego lnu (Pur Ya!)truskawki
Przygotowanie:
Mleko sezamowe zagotować w rondelku.Wsypać ryż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close