Zielona fasolka szparagowa z sezamem

11.07.2017

Obiecałam i jest Przepis na niezwykle aromatyczną zielona fasolkę z sezamem i czosnkiem.

Składniki

1/2 kilograma zielonej fasolki szparagowej

2 ząbki czosnku

1 łyżka sklarowanego masła

1 łyżeczka sezamu

sól

Wykonanie

Fasolkę gotujemy w osolonej wodzie, odcedzamy i kroimy na kawałki.
Na patelni rozgrzewamy masło. Dodajmy przeciśnięty przez praskę czosnek i sezam.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close