Migdałowa jęczmianka

14.07.2017

Zdrowe śniadanie, które nasyci Cię na długo. Możesz przygotować je wieczorem, rano lekko podgrzać i zjeść z ulubionymi owocami.

Potrzebujemy:
1/4 szklanki pełnoziarnistych płatków jęczmiennych, u mnie Sonkoszklanka mleka, może być roślinne1 łyżeczka masła migdałowego1 łyżeczka nasion chia1 łyżeczka cukru kokosowegoPłatki zalewamy mlekiem i gotujemy na wolnym

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close