Wegański krem ryżowy z musem truskawkowym.

14.07.2017

WEGAŃSKI KREM RYŻOWY/przepis własny/
70 g płatków ryżowych pełnoziarnistych400 ml mleka kokosowegoszczypta soli1/2 łyżeczki cynamonu cejlońskiego1 łyżka wegańskiej odżywki białkowej o smaku waniliowym2 płaskie łyżki cukru pudru Diamant3 suszone figi(namoczone na noc w mleku roślinnym)3 łyżki jogurtu sojowego naturalnego
+
mus truskawkowyświeże truskawkimasło z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close