Mini naleśniki owsiane z masłem orzechowym

19.07.2017

Jak widać powyżej pokaźny stosik naleśniczków, w dwóch kolorach, a wszystko to z przepysznym masłem orzechowym. Polecam na ciepło i zimno, wszystkim Naleśnikożercom i…nie tylko

Składniki:

1 szklanka mąki owsianej (bezglutenowa)
1 szklanka wody kokosowej
1 jajko
2 łyżki oleju ryżowego (plus odrobina do przesmarowania patelni)
1 łyżeczka proszku do pieczenia (bezglutenowy)
szczypta soli
1 łyżka ciemnego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close