Ogórki Kanapkowe (przepis 2)

Skład:

2 kg ogórków gruntowych (większych)

2 cebule

2 czerwone papryki

Na Zalewę:

3 szklanki octu

4 szklanki wody

3 szklanki cukru

4 łyżki soli kamiennej

1 łyżka kurkumy

Do każdego słoika:

Po 1 ząbku czosnku

½ łyżeczki ziaren gorczycy

3 kulki ziela angielskiego

po kilka ziarenek pieprzu kolorowego

Przygotowanie:

Ogórki dokładnie myjemy.

Kroimy wzdłuż na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close