Kalafior zapiekany w sosie serowym z koperkiem

07.08.2017

Pyszny kalafior zapiekany w gęstym , serowym sosie z koperkiem. Może stanowić samodzielny posiłek lub być dodatkiem do dania głównego.

Składniki:
1 duży kalafior
250 ml mleka
100g. serka topionego kremowego
100g. tartej goudy
125g. mozzarelli
1 żółtko
1/2 pęczka posiekanego kopru
2 szczypty gałki muszkatołowej
sól , pieprz
Przygotowanie:
Kalafiora podzielić na

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close