Makaron Bavette w Kremowym Sosie z Wędzonką i Brokułem

Skład:

80g makaronu Bavette

1 mały brokuł

150g wędzonego boczku

1 mała lub pół pieczonej kiełbasy

1 cebula

3 ząbki czosnku

300g śmietany

150g startego sera mozzarella

sól, pieprz czarny mielony

1 łyżeczka octu

olej

Przygotowanie:

Makaron gotujemy w osolonej wodzie wg. przepisu na opakowaniu. Odcedzamy i przelewamy zimną wodą. 1/3 szklanki wody z gotowania makaronu odstawiamy.

Brokuł wrzucamy do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close