Kotleciki mielone z indyka i cukinii

16.08.2017

Moja letnia, cukiniowa wersja kotlecików mielonych Świetny duet z sezonową mizerią, musicie spróbujować!

Składniki:

ok.300 g mielonego mięsa z indyka
połówka średniej wielkości cukinii
1 ząbek czosnku
1 jajko
3-4 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
sól, pieprz ziołowy
papryka wędzona

Przygotowanie:
Cukinię ścieramy na grubych oczkach, posypujemy solą. Odstawiamy.
Czosnek drobno siekamy, smażymy na złoty kolor.
Do miseczki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close