Zupa Drobiowa Gyros

Skład:

600g filetów z kurczaka

300g pieczarek

4 ogórki kiszone

2 cebule

150ml passaty pomidorowej

150ml śmietany 18%

3 łyżki mąki

2 litry bulionu drobiowego

sól

ostra papryka

½ łyżeczki przyprawy garam masala

½ łyżeczki przyprawy gyros

olej do smażenia

Przygotowanie:

Filety z kurczaka myjemy i kroimy w kostkę. Przekładamy do miski i oprószamy solą, papryką ostrą, garam masala i przyprawą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close