Drożdżówki z serem, dżemem i kruszonką

21.08.2017

Nieunikniony powrót do szkoły coraz bliżej… Dlatego przygotowałam dla Was drożdżówki z serem, dżemem z malin oraz maślaną kruszonką. Najlepsze są takie cieplutkie wyjęte prosto z piekarnika, chociaż ser na drożdżówkach jest nieco lepszy gdy przestygnie. Staje się wtedy bardziej zwarty.

Przepis na: Drożdżówki z serem, dżemem i kruszonką

  Łącznie: 90 min

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close