Cukinia faszerowana pieczarkami

24.08.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Mocno nadziane cukinie w wersji bezmiu0119snej z pieczarkami i warzywami. Lekkie danie peu0142ne ziu00f3u0142 i aromatu. Doskonale siu0119 sprawdza jako letni obiad. Cukinie wtedy wybieramy mu0142ode z miu0119kku0105 sku00f3rku0105, by nie trzeba byu0142o ich obierau0107. Efektownie wyglu0105daju0105 na talerzu i zasmakuju0105 nawet nau0142ogowym miu0119sou017cercom. „,”image”:”http://kosapopatelni.pl/wp-content/uploads/2017/08/cukinia-pieczarki.jpg”,”recipeIngredient”:[„2 cukinier”,”2 duu017ce pomidoryr”,”1 paprykar”,”1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close