Ptysie z bitą śmietaną – wersja mini

26.08.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Uwielbiam smak ciasta ptysiowego w pou0142u0105czeniu ze u015bmietanu0105 czy budyniem. Pamiu0119tam tez jak nie raz wracaju0105c z kou015bciou0142a w niedzielu0119 odwiedzau0142o siu0119 cukierniu0119 i kupowau0142o ptysie. Tylko, u017ce tamte byu0142y wypeu0142nione jaku0105u015b dziwnu0105 masu0105 peu0142nu0105 cukru ale teu017c miau0142y swu00f3j urok i miu0142u0105 lekko chrupiu0105cu0105 sku00f3rku0119. Nie jednak wolu0119 bitu0105

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close