Rolady z mięsa mielonego – wołowego.

28.08.2017

Składniki:0,5 kg mięsa mielonego wołowego1 jajko1 bułka namoczona w mleku100 g wędzonego boczku1 mała czerwona papryka100 g pieczarek1 cebula1 łyżeczka koncentratu pomidorowego1/2 kostki pieczeniowej do mięsprzyprawy: sól, pieprz, lubczyk, , papryka wędzona mielona, papryka słodka mielonabułka tarta do obtoczenia roladekCebulę, boczek, pieczarki oraz paprykę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close