Rogaliki drożdżowe z kruszonką

29.08.2017

Jest to sprawdzony przepis na mięciutkie, delikatne rogaliki z dżemem z czarnej porzeczki. Do tego maślana kruszonka – coś pysznego!

Przepis na: Rogaliki drożdżowe z kruszonką

 Łącznie: 90 min

 Liczba porcji: 16

Składniki :

25 g świeżych drożdży
500 g mąki pszennej
1 łyżka cukru
szklanka ciepłego mleka
1 jajko
5 łyżek cukru pudru
130 g masła miękkiego

dodatkowo:

1 jajko do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close