Zupa krem z pieczonych pomidorów

31.08.2017

Pomidorowa zaraz po rosole i ogórkowej, to jedna z moich ulubionych zup. Uwielbia ją i mój synek , który mógłby jeść pomidorową co drugi dzień, na zmianę z rosołem.
Składniki:1 kg pomidorów2 łyżki oliwy z oliwek500 ml bulionu warzywnego lub drobiowego2 cebule4 ząbki czosnku2 łyżki słodkiej paprykioreganosólpieprzśmietanagrzankiPomidory przełóż do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close