Kotlety Siekane z Kalafiorem o Smaku Curry

Skład:

4-5 udek z kurczaka bez kości i skóry

pół mniejszego kalafiora

2 jajka

4 łyżki mąki ziemniaczanej

bułka tarta

1 cebula

1 łyżka czerwonej pasty curry

sól

½ łyżeczki ostrej papryki

olej do smażenia

Przygotowanie:

Kalafior gotujemy w osolonej wodzie, aż będzie prawie miękki. Odcedzamy i studzimy.

Udka myjemy, oczyszczamy i kroimy w drobna kostkę. Przekładamy do miski

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close