Papryka faszerowana mięsem i batatami

06.09.2017

Przepyszna, zdrowa propozycja na letni obiad. Aromatyczna papryka faszerowana mięsem indyczym, słodkawymi batatami i wyrazistymi oliwkami.

Składniki:4 strąki papryki500g mielonego mięsa indyczegoolej do smażenia2 ząbki czosnkubiała cebulasól, czarny pieprz, czerwona papryka, tymianek, oregano, cynamon, kmin rzymskiduży batatami1/2 kalafiora2 marchewkiszklanka czarnych oliwek4-5 łyżek ajwaru lub pelatti pomidorowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close