Przecier pomidorowy

06.09.2017

{„@context”:”http://schema.org”,”@type”:”Recipe”,”description”:”Przecier pomidorowy wykorzystuju0119 czu0119sto i raczej unikam koncentratu. Taki samemu zrobiony, zamkniu0119ty w su0142oiczkach jest o wiele lepszy no i zero konserwantu00f3w. Siu0119gamy na pu00f3u0142ku0119, wlewamy i mamy smak lata w zupie lub sosie. Naprawdu0119 warto zrobiu0107 nawet kilka su0142oiczku00f3w szczegu00f3lnie, u017ce przygotowanie jest banalnie proste.”,”image”:”http://kosapopatelni.pl/wp-content/uploads/2017/08/przecier-pomidorowy.jpg”,”recipeIngredient”:[„1 kg pomidoru00f3wr”,”2 u0142yu017ceczki cukrur”,”1

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close