Ciasto jabłkowe, bez pieczenia

15.09.2017

Składniki:400 g ciastek lub herbatników kakaowych1 galaretka pomarańczowa1 galaretka ananasowa200 g mleka skondensowanego niesłodzonego1 kg jabłek1 łyżka cukru2 łyżki soku z cytryny120 ml wody + 3/4 szklanki wrzątkuJabłka obierz ze skórki i zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Przełóż do rondelka.Do jabłek dodaj sok z cytryny,cukier oraz wodę. Zagotuj,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close