Koreański Ryż Smażony z Karkówką

Skład:

Mięso:

3 plastry karkówki

sól, pieprz

3 łyżki sosu barbecue

1 łyżka sosu chili-słodkiego

olej

Dodatkowo:

100g ryżu

1 mniejsza marchew

3 duże ząbki czosnku

kawałek imbiru (ok.5cm)

pół małego pora

1 papryczka chili

1 jajko

2-3 łyżki sosu sojowego

Na wierzch:

Jajko w koszulce

Szczypiorek

Przygotowanie:

Ryż gotujemy wg. przepisu na opakowaniu.

Karkówkę myjemy, osuszamy, przyprawiamy solą i pieprzem, następnie smażymy z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close