Pieczone polędwiczki z indyka.

20.09.2017

Składniki:2 polędwiczki z indyka1 czerwona papryka2 małe marchewki1/2 mozzarellisól, papryka ostra mielona, czosnek granulowany,oliwa
Mięso płuczemy, nacinamy robiąc małe kieszonki na górze, nacieramy oliwą posypujemy z każdej strony, przyprawami. Do kieszonek wkładamy plastry mozzarelli, przekładamy do naczynia żaroodpornego. Paprykę kroimy w paski, marchewkę obieramy i przekrawamy na pół.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close