Pizza na puszystym cieście z sosem śmietanowym, podgrzybkami i fetą

22.09.2017

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Puszysta pizza z pieprznym sosem śmietanowym wzbogaconym o koper, leśnymi grzybami oraz słoną fetą.
Pyszna propozycja dla wielbicieli oryginalnych smaków.

Składniki na dwie nie duże pizze:
Ciasto:
400g mąki pszennej
7g. suchych drożdży
1 jajko
100g roztopionego masła
200 ml ciepłego mleka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close