Zapiekana Kiełbasa w Musztardowej Skorupce

Skład:

4 kiełbasy typu „Madera” lub dwie długie typu „Głogowska”

3 duże, białe cebule

1 duża czerwona cebula

Dodatkowo:

2 łyżeczki miodu

3 łyżeczki musztardy francuskiej

1 łyżeczka octu winnego

1łyżeczka cukru

½ łyżeczki suszonego imbiru

1 łyżka oleju słonecznikowego

100ml piwa jasnego

½ łyżeczki soli

pieprz czarny świeżo mielony

olej do smażenia

Przygotowanie:

Kiełbasę nacinamy w drobną krateczkę, jeśli mamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close