Wytrawne drożdżowe rogaliki w godzinę

Szybkie, pyszne, mięciutkie rogaliki na śniadanie.
Można zajadać na słodko z dżemem, miodem, masłem orzechowym czy syropem klonowym albo na wytrawnie z sosem czosnkowym, ziołowym, ajvarem czy jakim lubicie.
Idealne rogaliki na śniadanie.
Robi się je dość szybko zważywszy że mamy do czynienia z ciastem drożdżowym.
Cały proces wytwarzania i pieczenia trwa godzinę.
Wytrawne drożdżowe

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close