Cheese Steak Na Frytkach

Skład:

500g mielonej wołowiny

1duża cebula

1 zielona papryka

3 ząbki czosnku

sól, pieprz

1 łyżeczka sosu worcestershire

olej do smażenia

Sos Serowy:

150g startej mozzarelli

150g startego sera cheddar

300g śmietany 36%

Dodatkowo:

Frytki

Ew. szczypiorek do dekoracji

Przygotowanie:

Mięso mielone podsmażamy na oleju. Cały czas mieszając aby zrobiły się małe grudki. Gdy mięso się „zetnie” to dorzucamy posiekaną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close