Przecier z żółtych pomidorów (przepis na TM)

27.09.2017

Na targu widziałam piękne żółte, podłużne pomidory.Tak bardzo zachęciły mnie swoim kolorem,że postanowiłam kupić ich aż 18 kg :)Właśnie z nich przygotowałam przecier, który mam nadzieję i Wy zrobicie.Przecier jest gęsty, aromatyczny, idealny!

Potrzebujemy (na 2 słoiczki 270 ml):3 kg podłużnych pomidorów1-2 średnie cebule3-4 ząbki czosnku (opcjonalnie)1/2 łyżeczki soli1/2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close