Chaczapuri adżarskie po mojemu

29.09.2017

Drożdżowy placek wypełniony mieszanką serów z pysznym płynącym żółtkiem i mięsnym akcentem.

Potrzebujemy:Ciasto:
20 g drożdży1 łyżeczka cukru1 szklanka kefiru w temperaturze pokojowej2 szklanki mąki1/2 łyżeczki soli3 łyżki oliwy
Nadzienie:
200 g mozzarelli100 g sera owczego100 g fetyświeże zioła: bazylia, tymianek3 jaja3 parówki z szynki Henryk Kania3

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close