BABKA WANILIOWO – CZEKOLADOWA

Składniki:
4 jajka3/4 szklanki cukru1 łyżka cukru waniliowego1 szklanka mąki pszennej1 łyżka proszku do pieczenia 1 opakowanie budyniu waniliowego (40 g)1 opakowanie budyniu czekoladowego (40 g)200 g margarynyPrzygotowanie:
Margarynę rozpuścić i odstawić do wystudzenia. Mąkę z proszkiem do pieczenia, przesiać. Ubić jajka z cukrem i cukrem waniliowym do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close