Bułki faszerowane mięsem i pieczarkami

06.10.2017

Przepis na pyszne bułki faszerowane mięsem i pieczarkami to sposób na reanimację nieco czerstwego pieczywa. Bułki zasmakują nawet największym niejadkom.

Składniki:

6 bułek
200 g mięsa mielonego
2 łyżeczki przecieru pomidorowego
cebula
200 g pieczarek
sól, pieprz, papryka ostra, pieprz ziołowy
150 g sera żółtego

Przygotowanie

Ścinam wierzchy bułek i wydrążamy miąższ. Odpadki można wysuszyć i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close