Deser bananowy z tofii

09.10.2017

Warstwa ciasteczkowa:
2/3 szklanki pokruszonych ciasteczek Petit Beurre,2 łyżki cukru pudru,6 łyżek stopionego masła.Krem z ricotty:
250 g ricotty,150 ml śmietany kremówki 30%,2,5 łyżki cukru pudru,1 łyżeczka ekstraktu waniliowego.Krem bananowy:
4 żółtka,1 łyżka cukru,sok z 1 cytryny,2 średnie banany.Warstwa

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close