Murzynek bananowy

12.10.2017

Klasyczny murzynek przełożony puszystym kremem bananowym i polany polewą czekoladową z kawałkami migdałów.Smaki idealnie ze sobą współgrają. Jedno z wielu ulubionych ciast moich córek.Polecam wypróbować.Ciasto:
250 g margaryny4 jajka2 szklanki mąki pszennej1,5 szklanki cukru2 łyżeczki proszku do pieczenia3 łyżki kakaołyżka cukru waniliowego7 łyżek wodyszczypta soliDo garnka wrzucić margarynę,wlać wodę,wsypać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close