Rozgrzewająca zupa z ciecierzycą, łazankami i kurkumą (Minestra di pasta, ceci e curcuma)

Nie wyobrażam sobie jesieni bez rozgrzewających zup, które uwielbiam za ich różnorodność, niepowtarzalność przepisów, bogactwo stosowanych składników, przypraw oraz prostotę i szybkość przygotowania. Dzisiejszą zupę, którą chcę Wam przedstawić, przygotowałam w niecałe 30 minut. Dzięki kompozycji przypraw zupa doskonale rozgrzewa, podnosi odporność i jest idealna na jesienne, chłodne wieczory. Smacznego!

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close