Rolada z Granatem i Ananasem

Skład:

Na biszkopt:

4 jajka

4 łyżki mąki ziemniaczanej

4 łyżki cukru

1 łyżeczka proszku do pieczenia

szczypta soli

Na krem:

250g serka mascarpone

250g śmietany 36%

5 łyżek cukru pudru

4 plastry ananasa z puszki

2 małe owoce granatu

3 kostki gorzkiej czekolady

Przygotowanie:

Oddzielamy żółtka od białek. Białka ubijamy na sztywno ze szczyptą soli. Żółtka ucieramy z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close