BAOZI Z PAK CHOI, SZPINAKIEM I GRZYBAMI SHITAKE – CHIŃSKIE BUŁECZKI NA PARZE

24.10.2017

Chińskie bułeczki, którymi mogłabym się objadać cały dzień – idealne na śniadanie ale i maczane w ulubionym, pikantnym sosie także na obiad. Puszyste, niesamowicie mięciutkie o przepyszny, aromatycznym nadzieniu. Bułeczki przygotowuje się wbrew pozorom bardzo szybko, wychodzą zawsze! bez ryzyka zakalca, czy innych niepowodzeń które towarzyszą przygotowywaniu nadziewanych bułek w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close