Spaghetti pełnoziarniste z pesto bazyliowym.

25.10.2017

Składniki: 250 g makaronu spaghetti (u mnie pełnoziarnisty)1/2 czerwonej papryki1 czerwona cebula1 ząbek czosnkupapryka ostra mielona120 g pesto bazyliowegoparmezan do dekoracji
Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu, paprykę oraz cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na odrobinie oliwy (naprawdę odrobinka). Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do warzyw

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close