Makaron z Kurczakiem, Szpinakiem i Serkiem Topionym

26.10.2017

SKŁADNIKI:

300g makaronu lubella
250g szpinaku
240g śmietany 30%
50g śmietany 18%
100g serka topionego ziołowego
1 duży filet z kurczaka
3 ząbki czosnku
sól
pieprz
2łyzki oleju

WYKONANIE:

1.Makaron ugotować w delikatnie osolonej wodzie.
2.Kurczaka pokroić w grubą kostkę,wrzucić na patelnię z rozgrzanym olejem, dodać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close