Zapiekanka makaronowa a'la torcik

26.10.2017

Kolejna odsłona mięsa mielonego. Była rozgrzewająca kuchnia meksykańska, przeszedł czas na makaron i kuchnię włoską.
Składniki:1/2 kg mielonej wołowiny1 łyżka oliwy z oliwek3 ząbki czosnku1 cebulaszczypta płatków chilisól i pieprzpuszka pomidorów krojonych2 szklanki startej mozzarelli 2 łyżki startego parmezanuok. 450-500 g makaronu rigatoni Piekarnik nastaw na 200 C.W

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close