Dyniowe kopytka z imbirem

03.11.2017

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Smak przedstawionych kopytek mogę nazwać wykwintnym.
Wyszły wyśmienite, lekko słodkie od dyni o pięknym pomarańczowym kolorze.
Z nutą gałki muszkatołowej i posmakiem białego pieprzu.

Składniki:

1 kg ugotowanych ziemniaków
1/2 szklanki puree z dyni
3 cm. korzenia świeżego imbiru
1 szklanka mąki pszennej
1/2 szklanki mąki ziemniaczanej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close